Elise: the corona edition

Ja, je leest het goed: ik heb corona. Ik zit nu al sinds woensdagavond in isolatie bij mijn zus, schoonbroer en metekindje, aangezien mijn schoonbroer ook hetzelfde cadeau heeft gekregen (ahum). Livin' the best life, zou je denken hé? Ik ben wel best blij hier te zijn, zodat ik niet te veel alleen hoef te zijn, want ja, besmettingsgevaar enzo. Al zijn de pannenkoeken, wafels, toasts, yoghurt, fruit, ... als ontbijt ook wel redenen waarom ik hier graag ben 😇😎.
1,5 jaar geleden was het kanker en mocht ik quasi geen volk zien want ja, corona. En dan nu, dit weer. Normaliter gaf ik gisterenochtend een ontbijt voor mijn ouders, meme (mijn meter)en de (groot)ouders van Jan  en gisterenavond een feest voor mijn bijna 30ste verjaardag (ik kijk hier dan wel niet naar uit, verjaren bedoel ik, want ik ben altijd in voor een feestje 😉), alles best last minute gepland, want ja, ik ben zo slecht in plannen, maar alles moest natuurlijk uitgesteld worden door corona. She's such a bitch!

Ik hoor het je al denken: hoe gaat het met mij, voel ik me ziek? Best wel, vrijdag en zaterdag waren de ergste dagen tot nu toe (oké, we zijn nog maar zondagochtend, maar toch). Denk hierbij aan hoesten, snotteren, niezen, hoofdpijn, duizelig, kortademig, ... . Leuk is natuurlijk anders, maar dat is altijd als je ziek bent. En ik denk dat mijn symptomen best meevallen, in vergelijking met anderen; of ben ik hier nu weeral alles aan het minimaliseren? 

Ik vertrek volgende week zaterdag (eindelijk!) naar Zweden, dus voorzichtigheid is nu wel op z'n plaats. Ik kijk hier zo naar uit, nog 1 week werken en dan eindelijk vertrekken. Hoe hard kan iemand uitkijken naar een reis? 

Tijdens kanker stelde ik me veel existentiële vragen (wie ben ik? wat doe ik (hier)? wat wil ik nog doen?). Veel reizen was een antwoord op één van die vragen en ik mag dan nog niet weten naar waar, ik kijk er al naar uit. Ik ben iemand die graag wandelt, iemand die graag culturele uitstappen maakt en niet de hele dag kan blijven 'luilekkeren' (Elise, the boring edition). Dus, als iemand voorstellen heeft voor plaatsen, waar ook ter wereld, die ik moet zien: hit me up! 
PS: we hebben een caravan en ik kampeer ook heel graag, dergelijke voorstellen zijn dus ook welkom!

Om het hier toch met een heel positieve noot af te sluiten: geniet vandaag maar extra van je ZONdag, want de zon schijnt 😉


Heel veel liefs,

Elise


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Help, mijn hormonen slaan op hol (grapje!)

Afscheid van een vriend: de poortkatheder

Update maart 2023