In rechte lijn naar vanavond #behandelplan

EINDELIJK! Vanavond komt er eindelijk een einde aan dat lange wachten. Het zijn hier op z'n minst gezegd laaaaange dagen geweest. Na de laatste onderzoeken op vrijdag, was het wachten op vandaag om mijn behandelplan te weten. Die onzekerheid is moordend, sorry voor mijn slechte woordkeuze 😇. En niet alleen voor mij, maar voor iedereen rond mij. Ik heb zo ontzettend veel steun gekregen van iedereen rond mij! Waarvoor een big thank you! Ik reageer misschien niet op iedereen persoonlijk, maar wees maar zeker dat ik weet wie allemaal gereageerd heeft en dat doet mijn echt deugd! 

Ongeacht wat mijn behandelplan is, 'k heb er zin in. 't Moet echt vooruit gaan. 'k Wil snel iets om handen hebben, want enkel thuis zitten is niets voor mij. 

Ik krijg super veel de vraag: 'hoe gaat het?' of 'hoe voel je je?' (da 's kei lief hé, dankjewel), maar het gaat goed en ik voel me goed. Ik ben de positiviteit zelve en dat moet ook wel. Mijn vorige post was iets minder positief en dat was ook vooral de weerbots veronderstel ik, maar het gaat goed en ik voel me echt goed. Ik heb de meest liefdevolle omgeving die iemand zich kan wensen. Mijn familie en vrienden staan als 1 blok achter mij en dat is wat je nodig hebt, het gevoel hebben er niet alleen voor te staan en dan heb je, als is het maar voor even, het gevoel dat je de wereld aan kan. 

Dus, alsjeblieft iedereen, maak er vandaag een mooie dag van; wees zo gelukkig als je kan, wees de beste versie van jezelf, 'cause you are worth it 😉En als 't even niet gaat: stuur mij maar een berichtje, ik heb tijd en wil tijd maken!

Pluk de dag, pretty please; als 't niet voor jullie zelf is, dan voor mij!

Liefs,

Elise

Reacties

  1. Elise, wat ben jij een sterke en knappe vrouw! Ik kan je alleen maar bewonder voor de manier waarop je met dit nieuws omgaat. Je bent een voorbeeld voor anderen en voor jezelf ♥️ Het is inderdaad ook oké om even eens helemaal niet oké te zijn! Hou die vibes van jou maar goed op niveau, een dikke virtuele knuffel van mij xxx Joyce

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Help, mijn hormonen slaan op hol (grapje!)

Afscheid van een vriend: de poortkatheder

Elise: the corona edition