Man, I feel like crap


Mijn gedachten nu? Het is niet eerlijk verdorie (al zal het dat wel nooit zijn, denk ik). Vandaag, 2 december, de botscan gehad (first time ever) and man, I feel like crap. Het zou ook de vermoeidheid kunnen zijn, maar voor de eerste keer sinds ik het nieuws vernam, voel ik me slecht. Ik ga niet pretenderen dat dit er niet bij hoort, want dat doet het natuurlijk wel. En het is oké om je niet oké te voelen, altijd, ongeacht wat je meemaakt. Al had ik dit nu wel liever niet meegemaakt (maar wie wel?).

2020, het was me toch een jaartje om U tegen te zeggen hoor. Ik ben altijd een zeer optimistisch persoon en dat zal ik altijd blijven en liever dit rotbeestje zelf bestrijden dan toezien aan de zijlijn hoe iemand die ik lief heb, het gevecht aangaat. Wat is hier al aan voorafgegaan dat dit zo een rotjaar is? Zonder in detail te willen gaan, kreeg pepe longkanker en mijn papa blaaskanker. Dus we zijn nu met z’n drietjes aan ’t vechten, of toch een soort van. 

’t Is niet eerlijk verdorie. En toch kom ik niet verder door erover te blijven klagen. Ik ben niet van plan om hier een soort klaagzang te gaan verspreiden, maar als ik ook maar iemand kan helpen die bij zichzelf denkt: hm, ik voel me niet oké. I feel you! Komaan, samen gaan we ervoor. ‘k heb nu des te meer tijd om dingen te doen die ik graag doe, lezen bijvoorbeeld. Iemand nog aanraders trouwens op dat vlak?

Liefs,

Elise

Reacties

  1. De trilogie van ken follet pilaren van de aarde als eerste

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alles van Haruki Murakami, gewoon omdat Japanse boeken niet positief, noch negatief zijn. Ze zijn gewoon, gelijk dat’ leven is... hoop dat je je snel wat minder crap voelt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We feel crap too,,, maar morgen misschien niet meer, kop op lieve, prachtige dochter❤️en weet we houden van jou, van de maan en terug en nog veel meer😘 mama en papa

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Misdaadverhalen van Karin Fossum. De een van de ander van Fhilip Kerr over de na-oorloogse periode is subliem en de boeken van Carlos Ruiz Zafon zijn zalig.
    Dikke kus en knuffel. Jouw verhaal helpt inderdaad om onze dagelijkse ongemakjes te relativeren. We denken aan jou💋🤞

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zoals ik gezien heb op de foto, "De zeven zussen", dikke boeken maar lezen in één ruk uit. Een aanrader.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Help, mijn hormonen slaan op hol (grapje!)

Afscheid van een vriend: de poortkatheder

Elise: the corona edition