Wauw, wat een boterham

 *even slikken* 

Zoals duidelijk werd uit mijn vorig blogje, kreeg ik gisteren mijn behandelplan voorgelegd. En eerlijk gezegd, 't toch even slikken. Dus: gedurende de komende 12 weken zal ik elke week een chemokuurtje krijgen (niet den zwaarsten toebak, ma bon). Aangezien er een bepaald eiwit op de kankercelletjes zit, moet ik ook een herceptinebehandeling krijgen (deze werkt enkel mits voorafgaande chemo). Just my luck! Binnen een 15tal weken zal ik geopereerd worden et voila, nog ene hormonennabehandeling and I'm done. 

't Is een hele boterham, maar 'k zie het echt volledig zitten. Ik weet natuurlijk ook niet wat de bijwerkingen zullen zijn, dus dat is nog een beetje koffiedik kijken. Verdorie, nu heb ik zin in koffie (maar ja, wanneer niet?)!

Ik ga hier niet pretenderen dat het me niet raakt of dat ik niet bang ben, want dat ben ik zeker, maaaaaar ik heb de beste omgeving die iemand zich kan wensen. Ik heb enorm liefhebbende ouders en een zus die me door dik en dun steunen, mijn hoogst eigen Janneman, een super familie en super lieve vrienden en vriendinnen. 't Hele gedoe maakt nog maar eens heel duidelijk hoe een sociaal diertje de mens (en vooral ik) eigenlijk is. Dus: een kei dikke bisous aan iedereen die mij de afgelopen tijd op één of andere manier gesteund heeft. En voor de geïnteresseerden: het gaat nog steeds goed met mij, ik ga fijn en gezwellig door het leven (mopje waarvan de credits volledig naar Jan gaan). 

En mijn aanbod geldt nog altijd: ik ben er voor iedereen die het nodig heeft!

Liefs, 

Elise

Reacties

  1. Mooi dat je zo positief bent en er wil zijn voor anderen, die verbondenheid is zo belangrijk <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij kan dit
    Samen kunnen we dit

    Ik zie je graag💕
    Dikke knuffel je zus ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gezwellig door het leven.....ai ai ai Jan toch....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Janneman kraneman krijgt al de trekjes van Elise...als je bij de hond slaapt😝maar wij zijn toch vooral héél dankbaar dat Jan er is💪👍🤞

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Help, mijn hormonen slaan op hol (grapje!)

Afscheid van een vriend: de poortkatheder

Elise: the corona edition