Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar iedereen (die dit leest)! Een nieuw jaar dus nieuwe kansen, nieuwe gelukjes en vooruitzichten. 2020 was op z'n minst gezegd een vreemd en best vervelend jaar, maar hopelijk wordt 2021 beter! 2021 zal voor mij, nog meer dan 2020, een jaar van genezing en herstel moeten worden, helaas. Helaas, maar ook hopelijk, want genezen is wat ik wil (en zal) doen. Als 2020 en kanker me één ding geleerd hebben, is het wel om te genieten van de kleine dingen in het leven, gewoon omdat het moet en omdat het even niet anders gaat. En dat is perfect oké hé. 

Kleine gelukjes kunnen in vanalles zitten, denk maar aan verse lakens opleggen of aan een nieuw boek beginnen (oké, dit laatste is misschien niet voor iedereen het geval, maar geef toe, niets beter dan verse lakens!? Holy moly!). Het zijn zo'n dingen die mij extra moed geven om te vechten en om door te gaan, want 't leven draait voor mij om (kleine) gelukjes en liefde. Ik hoop dan ook van harte dat jullie beide mogen (verder) ervaren in 2021. 

Een nieuw jaar vraagt ook om goeie voornemens, waar we ons dan meestal niet aan houden; maar dat is helemaal oké. Mijn goed voornemen: extra genieten van alles! En ik hoop voor jullie hetzelfde, dat al jullie wensen mogen uitkomen, enzovoort. 

Ondertussen is er niet veel nieuw onder de zon hier. De tweede chemo is ondertussen ook verteerd en naast vermoeidheid zijn er niet heel veel neveneffecten. Op naar de derde dus! Ik hou jullie verder op de hoogte 😉 Ik wil ook iedereen oprecht bedanken voor alle lieve woorden via elk mogelijk kanaal (kaartjes, IG, facebook, ...)! In tijden als deze geeft mij dat nog meer kracht. Hoewel de kanker in mijn lijf zit, voel ik zo dat ik die niet alleen moet dragen en dat voelt even heel erg goed! Dus: dank jullie wel! 

Heel veel liefs,

Elise

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Help, mijn hormonen slaan op hol (grapje!)

Afscheid van een vriend: de poortkatheder

Elise: the corona edition